top of page

Van kinderdroom naar werkelijkheid

-

Wij zijn opgegroeid in een gezin van vijf kinderen, onze drie broers en wij twee. Fanny is de derde in het rijtje en Elise de vijfde. We groeiden op tussen de weilanden in Broechem. Met een grote tuin en veel dieren hebben we een grote liefde voor de natuur ontwikkeld. Onze schooltijd brachten we door op de Steinerschool in Lier.

 

Van kleins af aan speelden we graag met poppen die we goed verzorgden. Nadien is dit zorgende voor kleineren steeds gebleven en verder gegroeid. We wisten het zeker: later starten we samen een crèche op. Na eerst andere wegen bewandeld te hebben, maakten we van onze kinderdroom werkelijkheid. 

Elise

-

Na mijn middelbare school wist ik dat ik een richting uit wilde waarin mensen centraal staan. Welke richting was me echter nog niet duidelijk. Ik heb een bachelor in de orthopedagogie behaald. Na mijn studies en hard werken, ben ik met een vriendin gedurende zes maanden op rondreis vertrokken om nieuwe culturen te leren kennen en ervaringen op te doen. Voor de opstart van het kinderdagverblijf heb ik als opvoedster gewerkt in Hof ter Heide.

Fanny

-

Ik ben zowel vroedvrouw als kleuterjuf van opleiding. Dit verraadt mijn grote passie voor kinderen. Na mijn studies heb ik eerst een jaar als peuterjuf gewerkt in Steinerschool Lohrangrin. Mijn vriend en ik droomden van een Afrikaans avontuur en samen zijn wij eind 2016 verhuisd naar Burkina Faso. Ik werkte in de hoofdstad Ouagadougou als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf. Ondertussen ben ik zelf mama van drie zoontjes, Oscar, Jerome en Emile.

bottom of page