07/05/2022

SHEEPMAN CUP IX

-Kings never die-

Sheepman

FOR LOVE OF THE GAME / FOR GLORY / FOR ANTHONY

Dag liefste vrienden, 

 

We’re finally back, back again! 

  

Na twee jaar stilzitten kunnen we met heel veel goesting aankondigen dat de negende editie van het voetbaltornooi ter ere van Anthony Heureux eindelijk kan plaatsvinden. Op zaterdag 7 mei 2022 weten we of Royal Anthony Football Club opnieuw aan de haal gaat met de CUP! Haal je shoes dus maar van onder het stof, tape die enkels stevig in en oefen de splijtende spelcombinaties alvast in... wees voorbereid op een alweer fenomenaal voetbalfestijn! 

  

 

Tournament

PRACTICE LIKE YOU NEVER WON, PERFORM LIKE YOU NEVER LOST

We spelen  op duiveltjesvelden, dit is een kwart van een voetbalveld. De ​wedstrijden van 5 tegen 5 duren telkens 20 minuten. De eerste wedstrijden starten om 12u stipt dus we vragen om goed op tijd te zijn zodat het speelschema niet vanaf het begin in de war loopt ;-)

Iedere ploeg bestaat uit maximum 10 spelers en per ploeg moet er een minimum van 2 vrouwen aanwezig zijn ("2 vrouwen per ploeg" geldt niet voor -16 jarigen)

We vragen jullie om jullie die dag zo origineel mogelijk te verkleden in het thema van je ploegnaam. Zoals ieder jaar krijgt de best verklede ploeg een prijs om je duimen en vingers van af te likken. De winnaar van het tornooi krijgt eeuwige roem en gaat met de wisselbeker, "DE SheepmanCUP" aan de haal!

Op de dag van het tornooi kan u op onderstaande link het spelschema live volgen

Spelschema

Food & Afterparty

Dit jaar wijzigen we een beetje het concept, en zal er geen BBQ en afterparty plaatsvinden op de scouts.

Heel de dag door zullen pintjes en hamburgers voorzien worden en 's avonds zal er een foodtruck aanwezig zijn op de club. De spetterde afterparty en prijsuitreiking zal dit jaar eveneens doorgaan in het clubhuis van KSK Schilde.

De line-up voor de afterparty volgt later. 

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Contact
Contacteer ons door een mailtje te sturen naar Info@sheepmancup.be of door het onderstaande formulier in te vullen.
The Sheepman Cup Crew

Laurent Verbraken - Thomas Swolfs - Arthur Vanhove - Stephane van den Bogaert - Vincent Waterkeyn - Alexis Noesen - Miguel Eben - Maxime Gillain

Bedankt voor de inzending!